GULSVART

Tre starka nyförvärv för Dam
     
  Hultsfredstrion Camilla Näslund, Hannah Ekström och Pernilla Einarsson valde igår att skriva på för Vimmerby IF inför 2010. Det är tre spelare med stor utvecklingspotential och de kommer tillföra mycket till VIF-truppen.

Camilla är en erkänt bra spelare med utpräglat målsinne, snabbhet och bra teknik. Hon är en av traktens bästa spelare.

Hannah är en tjej som återfinns i försvaret och har Storebro IF som moderklubb. Hannah är mycket träningsflitig och har en enorm vilja och pondus. Ger sig aldrig och är en pådrivare på plan.

Pernilla är en duktig utvecklingsbar målvaktstalang som figuerar i Smålandslaget i sin årskull. Valde förra året spel i HFK istället för VIF och väljer nu att gå tillbaka till oss.

Vi är väldigt glada att dessa tre tjejer nästa år spelar i den gulsvarta VIF dressen och önskar tjejerna välkomna och stort lycka till!!

Långledig..

Har varit ledig nu sen torsdag..
Skrev på för VIF då. Känns bra :) Igår (fredag) så hann jag med att tvätta bilen, lämna in mina skor hos EGON och styra upp lite saker på banken. På kvällen var det dags för lite fest hos Oliver som fyllde 19 år igår :) Ganska lyckat faktiskt :)
Nu ska vi se vad denna dagen har att erbjuda ...Har precis proppat i mig vofflor till frukost för er som undrar, det satt fint .. nu blir de ut och styra lite med bilen .
 HÄÄÄJ!









Skön helg!

Myskväll hos mig i fredags..
Lördagen började inte så bra.. vaknade 5min innan samling av sms från Tell... så blev lite stressigt där på morgonen men det gick bra. Cupen gick väl hyffsat bra med, har ont i varenda muskel nu fyfyfan!
Idag blev det kebabtallrik på Tre Kronor mums.. sen drog jag , tell, jennie och Offe till Västervik och kollade på NEW MOON, bra faktiskt.


Fyra vänner och lite annat löst folk :)















Snart jul igen ..














Tandläkaren ..

Idag har jag lagat ett hål ..det gick bra förutom att när jag skulle få bedövning så trycker hon in sprutan så den träffade en nerv som går upp mot ögat  typ eller något.. var fan det värsta jag varit med om , kändes som hela kinden brann!! Halva ansiktet kändes helt förlamat. Fan va obehagligt det var. . hon sa att jag kanske kommer få blåmärke på kinden . snyggt. Kan fan knappt äta så ont gör de.. buhu synd om mig ..haha :)
Idag har ja tränat, gick väldigt bra idag faktiskt :) Blir cup på lördag, ska bli kul :)
Efter täningen drog jag och hälsade på med vän Fredrik, trevligt. Det var ett tag sen vi sågs..
Kände att jag inte bara kunde åka hem tomhänt, så blev en tur till preem. Naturgodis och Squares som ja försöker pilla i mig  :)
Ska väl dra mig till sängen snart så jag orkar upp till sista arbetsdagen för veckan :)

Godnatt..


Under ytan ..

Har så mycket att berätta egentligen , men ja orkar inte.  Kan dra allt väldigt kort :) Harrys i fredags med mina vänner.
Årsfest i lördags. Mycket trevligt, lite folk dock. Söndagen bestod av pizza, film, donkan, godis och trevligt sällskap :) Tränade min 4:e gång i vimmerby i måndags med. Känns bra nu :) Hoppas allt löser sig , så kanske man spelar i gul tröja nästa år, vem vet? :P
Funderar stark på att vaccinera mig mot svininfluensan ..alla är typ sjuka. Har fått ett lite sår på min läpp som tecken på att jag börjar bli sjuk... alltid så.. inte kul.
Jobb nu tills torsdag, sen blir de FREDAGSMYS med bästa tjejerna :) och lördag är det cup i västervik som gäller :)


Nu är det ett jävla styr!? ..















HAHAHAHA

HAHAHAHAHAH   HAHAHAHAHAHAH HAHAHAHAHAHA
HAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH

Träningsvecka?

Gårdagen tillbringade jag med min vän Julia, tog en tripp till Vimmerby och tog en snabbfika med Fridis som var tvungen att rusa iväg och vaccinera sig mot svininfluensan. Jag och Julia åkte hem och kollade läget på Hultsfreds gymnasium  som hade öppet hus, inte mycket att ha.
Blev träning i V-by för min del på kvällen. Gick hyffsat bra, tränade med boxningsklubben. Jag förstår inte var all min svett kommer ifrån, det är fan sjuk hur mycket jag svettas!!
Hann med lite mys med godis och andra avenyn hos Jullan när jag kom hem. Trevligt. :)
Idag har jag faktiskt hunnit med att handla ett par öronhängen i vimmerby, kollat film med Jullan, jobbat och tränat..
I morgon är det jobb som står på schemat, sen träning i V-by. kulkul

Ser fram emot helgen skapligt nu :)



Lång dag ..

Åh lite trött jag är nu ..
Varit i Västervik med mor och syster idag. .
När jag kom hem skulle jag laga mackaroner, stuvade sådanna. Men mjölken kokade över och rann ut på hela spisen.. lyckades inte så bra med att öppna mackaronpaketet heller.. mackaroner på golvet, kul..
Efter att jag fått i mig lite mackaroner som jag inte alls lyckats bra med idag..bar det av till Vimmerby för träning. Jobbigt när man kommer till ett nytt ställe med nya människor bara sådär.. men det gick ganska bra:) någon kommer att ha träningsvärk i morgon , höhö. asså jag är så trött , sitter här och kliar mig i huvudet och försöker hålla ögonen öppna..
I morgon blir det iaf dejt med Jullan, ska nog färga håret med.. sen blir det förmodligen träning ..

Nattinatti!!




Mördaren



Innan han gav sig på mig ..



höhö .. :)

Blöööö

Söndag.. farsdag.
Hulingen i fredags, Pumpen igår. Inte så mycket att säga om de..
Tänkte ut och springa nu, sen duschen. Blir nog en sväng till Willys efter de.. GODIS OCH COLA!


Lägger upp lite bilder med temat fest. kulkul..
























2 dagar kvar till ledighet :)

Ja veeet jag är sämst på att skriva här :) Har inte tid att sitta och skriva varje dag skulle inte ha så mycket att berätta då, bättre att vänta lite och skriva lite mer :) Snart helg igen ser fram emot de. Helgen som var var bra, Rookie. Väldigt trevlitgt faktiskt , tråkigt att bli dissad bara :P hahah nä skojdigidoj :) eller..?
Gör ju inte så mycket annat än jobbar om dagarna men denna vecka har jag faktiskt hunnit med lite annat :) har faktiskt varit hos tandläkaren i måndags trodde dock att jag skulle dit i tisdags, men klokt nog kollade jag smset från FTV. Varit på banken och fixat lite, internetbank å grejer..
Sen har jag varit med min vän Julia, det var inte helt fel faktiskt. Fick vara mig själv några timmar, kändes skönt. Skratta, prata skit, dampa och fula oss som bara vi kan :)
Idag på jobbet har det varit fruktansvärt lugnt. Aldrig varit med om en så lugn lunch som de var idag. Blir väl säkert våldtäkt (som lisa hade sagt) i morgon och på fredag när ja jobbar med chefen !
Försökte skrämma Lisa idag genom att lägga en leksaks krockodil (som vi har till funboxarna) på golvet... men lyckades inte så bra med de. Annars kan man skrämma henne ganska rejält bara man säger hej när man kommer på morgonen :) hehe de är kul .
Tränat har jag gjort idag med. gick inte så bra. Att man tycker att man är värdelös höjer inte direkt en ..
men men ..

Kalendern
* Årsfesten 14:e
* Fotbollscup 21:e

Nu blir det sängen snart..

Bjuder på lite bilder :P


                     ROOKIE

 

            




Hahah, vilken bild ja hittade..inte igår.
                        <3


RSS 2.0