snörvel..

Ledig. Har jobbat sen i fredags. Nu är jag ledig till söndag :) Träning ikväll, sen blir det kanske en sväng till metro. Just för tillfället håller jag på att lära mig photoshop, går inge vidare.. menmen.
Blir nog ut och sladda lite med bmwn nu när den äntligen fungerar , bytt bänslepump, nu är det bara stötdämparen på ena sidan som måste fixas sen är det bara tuta och köra :) hö hö







styr och ställ ..

Denna vecka har det inte varit mycket jobb för min del, blir att jobba fre-sön istället. Så haft tid att styra med lite annat när jag har varit ledig, har städat mitt rum, simmat med Julia det var ett tag sen ja var i simbassängen och plaskade. Fikat med Julia och Madde. Tränat :)

Min säng är så fruktansvärt skön, jag skulle kunna ligga där hela dagarna. Men det går ju inte , vill ju inte slösa bort sina lediga dagar i sängen .. Blev sugen på att fika med Icka och Emmy idag men Emmy är lite svår att få tag på så vi får väl se hur det blir med det, måste ju hinna hem till träningen. Vill inte vrålköra in till Vimmerby som jag gjort dom senaste gångerna nu.. farligt. Blir det ingen fika ska ja nog trycka i mig lite av resterna från gårdagens middag. MUMS!!

jaja ..



STÄDNING

STÄDAT RUM

SÖT FLICKA

?

RIKTIGT GOD MAT


Beroende?







Klippt mig

Hej!
Idag vaknade jag av plingande i mobilen och hundskall. Men jag somnade om och vaknade inte förrens klockan 13! .. inte okej. Det uppskattades inte av min vän Julia som ville få med mig på en promenad och fika och sen en simtur i bassängen. Men Milla låg så skönt i sin säng, hade sjukaste drömmen med. Drömde att jag hade flyttat in i lägenhet i Stålhagen ?! haha, aja behöver inte säga mer om de .
Vid 15 var det dags för klippning. Blev några centimeter på längden sen lite uppklippt åså.. helt okej. Skulle vilja göra något häftigt typ klippa askort, men vågar inte.
Drog en solning men Julia och stannade till på Sibylla och åt lite efter de. Sen blev det lite skitsnack med.
Ledig i morgon med, då blir det träning. :)

Tro ja ska in i duschen nu ..







Hejhej!

Klockan är 00.48 och jag kom hem från Lisa för ungefär 15 min sen. Vi har kollat på Lets dance och lite annat smått och gott.
Jobbat har jag gjort idag med, 12-17 så kan ju inte påstå att jag är helt slut nu.
Har varit en lugn och skön fredag men i morgon (eller efter jag har gått och lagt mig, sovit och vaknat) blir det fest i oskarshamn , ska fira lilla Elin Tell som fyller 20 jävla år! Grattis till henne.

Jag måste erkänna att jag är ganska så usel på att skriva här... men men.

Tror faktiskt att de börjar bli läggdags för fröken Näslund nu ..

Men först lite bilder från den gamla goda tiden ..



HAhah himla härlig bild på syster och mig :)



Syster, okänd och jag :)



:)




Syster, jag och kusin :)



Jag, far, syster och kusin .

Stora drag



  



     


      






RSS 2.0